T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ERENLER - ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN İMAM HATİP ORTAOKULU

Diyanet´ten Büyük Ziyaret

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prf. Dr.HURİYE MARTI,350 öğrencisiyle Milli Eğitim ve Diyanet İşleri Başkanlığımız ile ortak protokol sonucu uygulamaya konulan Türkiye genelinde sadece 22 okuldan birisi olan ve yatılı pansiyona büyük ölçüde ihtiyaç bırakmayan yeni nesil bir yöntemle hafızlık eğitimi ile eş zamanlı akademik eğitim veren proje okulumuz Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip ortaokulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbette bulundu.

Öğrencilerimize etkili ve anlaşılır yöntemle nasihatlerde bulunan sayın başkan yardımcısı günümüzün gerçeği olan bilgisayar sistematiği ve bilgisayar oyunları üzerinde yaptığı örneklemeler öğrencilerimizin hem dikkatini hem de çok beğenisini kazandı.

Okulumuzdan oldukça memnun bir şekilde ayrılan Sayın Prf. Dr. Huriye MARTI gerçekleştirilen başarılı çalışmalarından dolayı önce memnuniyetlerini sonra desteklerini belirtti.

Kurumumuza yaptıkları bu ziyaretten dolayı başta Sayın Prf. Dr. Huriye MARTI hanımefendiye ve bu programı organize eden Sayın  İl Müftümüz İhsan AÇIK beyfendiye ve İl Müftü Yardımcımız Hatice SÜMER hanfendiye kurumumuz ve tüm Sakarya adına canı gönülden teşekkür ederiz.

Güçlü Akademi, Güçlü Hafızlık ,Güçlü Şahsiyet


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.03.2019 - Güncelleme: 03.05.2020 00:10 - Görüntülenme: 928
  Beğen | 2  kişi beğendi