ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ AĞIRLADIK´

Şehit Bülent Yurtseven Hafız İHO hafızlık yarışması düzenledi. Okul içinde jüri heyeti önünde yapılan elemeler neticesinde "Hafızlık Yarışması" finaline katılan 6 erkek ve 6 kız öğrenci muhteşem kıraatleriyle dinleyenlerin beğenisini kazandı. Yoğun proramına rağmen programa katılan  il Milli Eğitim müdiremiz Pervin TÖRE de şehit ailesiyle yakın ilgilendi ve kendilerine sakaryaya gelmelerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Veli, öğrenci, öğretmen, ve hocaların yoğun ilgi gösterdiği programa ,  okula  ismi verilen Şehit Bülent Yurtseven'in ailesi de Ankara'dan teşrif ettiler.

28-06-201728-06-201728-06-201728-06-201728-06-201728-06-201728-06-2017Hafızlık, akademik çalışmalar ve sosyal etkinlikler çerçevesinde yürütülen öğrenim faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürüttüklerini ifade eden okul müdürü Recep ALMAZ, Hafızlık geleneğinin Kur'an-ı Kerimin "OKU"emriyle beraber başladığını ve günümüze kadar geldiğini bundan sonra da bu geleneğin nesilden nesile aktarılarak devam edeceğini söyledi.

Programa davet edilen Şehit Bülent Yurtseven'in babası Muharrem Yurtseven küçük hafızların bol bol Kur'an-ı kerim okuduğu böyle bir programda bulunmaktan ailece çok mutlu olduklarını oğullarının isimlerinin böyle müstesna bir okula verilmesinin de kendilerini ayrıca çok memnun ettiğini ifade etti.

Programda yarışan öğrencilere takdim edilen ödüllerin ardından Veli, öğrenci ve misafirlerimizle birlikte toplu olarak iftara geçildi.

Yayın: 28.06.2017 - Güncelleme: 24.09.2019 23:13 - Görüntülenme: 791