23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Münasebetiyle Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem YÜCE´ ye Ziyaret...

Mustafa Kemal Atatürk´ün Türkiye ve Dünya Çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla MEB , Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze bağlı Okulumuz Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip ortaokulu olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem YÜCE beyi ziyaret ettik.         Sayın başkan Ekrem Yüce ,bizleri oldukça samimi bir şekilde karşılayarak hafızlık projesine Sakarya ilimize yakışır bir şekilde destek olmak istediklerini belirtti.          Yeni Nesil hafızlık sistemi olan Örgün Eğitimle eş zamanlı Hafızlık Eğitiminin verildiği,hafızlığın yanında akademik başarıyı da önceleyen bu projenin Sakarya geneline tanıtılması  ve desteklenmesi için aradığımız duyarlılığı gördüğümüz için oldukça mutlu olduk.           8.öğrencimiz Muhammed Ali ÇEVİK´in başkanlık koltuğunu devraldığı bu günde öğrecimiz yaptığı açıklamada , tüm çocukların bayramını kutladı ve projenin başarısını kendinden örnek vererek anlattı.Projenin önemini ve  okuluzdaki işleyişi anlatan öğrencimiz proje okulunun ihtiyaç duyulan nitelikte gençler yetiştirmekte oldunu belirtti.Türkiyenin geleceğinde bu öğrenci profilinin mutlaka  söz sahibi olacağını ifade etti.            Sakaryamız için hayırlı ve başarılı hizmetler  gerçekleştirme Dua ve temennisiyle sayın başkan Ekrem YÜCE´ye ziyaretimizi tamamladık.

24-04-201924-04-201924-04-2019

Yayın: 24.04.2019 - Güncelleme: 03.05.2020 00:32 - Görüntülenme: 837