Atık Pil Geri Dönüşüm Projesi...

Günümüzün en önemli konularından olan tükenmiş atık piller, kullanan insanlar tarafından malesef gelişi güzel olarak doğaya atılmakta ve çevreye çok büyük zararlar vermektedir. Dikkatsiz İnsanların kendilerine ve çevreye ne büyük ölçüde zarar verdiklerini düşünmeden yaptıkları bu hareket, ilerleyen yıllarda yaşanılan çevreye birçok yönden olımsuz etki etmekte ve insan yaşantısını olumsuz etkilemektedir.

Bu konunun bilincinde olan duyarlı öğrencilerimiz tarafından okulumuzda Atık Pil Geri Dönüşüm Projesi başlatıldı. Kendileri ve gelecek nesiller için daha güzel ve temiz bir çevre ve Dünya bırakmak isteyen öğrencilerimizi tebrik ediyor Atık Pil Geri Dönüşüm Projesi' nın devamlılığı için öğrencilerimizin çalışmalarına her daim destek olacağımızı belirtir başarılar  dileriz .

19-04-201919-04-201919-04-201919-04-2019

Yayın: 19.04.2019 - Güncelleme: 03.05.2020 00:37 - Görüntülenme: 1238