Bakanlıktan misafirimiz var..

2019-2020 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası ziyaretleri kapsamında bakanlıktan  okulumuza ziyaret...

2019-2020 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası ziyaretleri kapsamında MEB Din Öğretimi Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Oğuzhan Özkan ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Naci DOYUK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan ERSOY  okulumuzu ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerimizle istişare toplantısı gerçekleştirmişlerdir.

Gerçekleşen toplantıda gündeme gelen okulumuzun acil ihtiyaçlarından olan ve hafızlık  proje okullarında olmazsa olmazlardan olan tatbikat camisinin olmayışının gerçekten büyük bir eksiklik olduğu ve bu durumun elbirliğiyle, hayır sahipleri aracılığıyla ve bakanlığımızın  yönlendirmesi  ve desteğiyle giderilmesi için imkanlar ölçüsünde gerekenin yapılacağının belirtmeleri bizleri oldukça memnun etmiştir.Bu konunun hep birlikte takipçisi ve tamamlayıcısı olunması dileğiyle tüm ziyaretçilere kurumumuzadına şükranlarımızı bildiririz.

Yayın: 09.09.2019 - Güncelleme: 17.09.2020 18:41 - Görüntülenme: 666