Etiket Sonuçları: Kuran

Nis

29 Nisan Pazartesi günü yapılacak hafızlık tescil programımıza davetlisiniz. Yedinci sınıf öğrencilerimizden M. Fatih Kaya tek oturuşta Kur'an tilavetini ezberden yapacaktır.

Ekm

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği ve Diyanet İşleri Başkanlığmızla Ortak protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Okul ve Kur'an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi 2019 değerlendirme çalıştayında, Genel Müdürlükler ve Daide Başkanlıkları il,ilçe müftü ve müdürlükleri  düzeylerinde gerçekleştirilen oturumlarda konunun içeriği ve işleyişlerine dair çok kapsamlı ve verimli taplantılar gerçekleştirildi.

Güçlü Hafızlık Gçlü Akademi Güçlü Şahsiyet ilkesini kendisine dustur edinen Sakarya Erenler Şehit Bülent Yurtseven Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu ve Bilge Hafız Kur'an Kursu görevlileri olarak Müdürümüz Mustafa İNAN Bey başkanlığında Kur'an Kursu Yöneticimiz Murat DEMİR,Hfızlık Erkek Koordinatörümüz Ömer KURU,Bilge Hafız Kur'an Kursu Yöneticimiz Esra YILMAZ ve Kızlar koordinatörümüz TUĞBA DERE KELEŞOĞLU ve Okul Kordinatörü olarak görev yapan bendeniz Ahmet YAKUPOĞLU bu çalıştaya katılarak hem çokca istifade ettik hem de  krumumuzun Yüksek Başarı gösteren performansı sonucu oluşan örnek işleyişimizi dile getirerek katkı sunmak istedik...Tüm katılımcı yönetici ve arkadaşlara şükranlarımızı arzederiz...