Etiket Sonuçları: başarı

Nis

HEDEF LGS panolarımızda LGS sınavı branşlarımızın panoları öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Nis

7.Sınıf LGS çalışmaları kapsamında 2024-2025 sezonunda uygulanacak DYK kampı proğramı hakkında okulumuz Rehber öğretmeni Salih Yılmaz ve Akademik kurul başkanı Çağlayan Yeşilot tarafından sunum yapılmıştır.

Ock

Hedef LGS parolasıyla dönem sonu kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantının gündem maddeleri 2024 LGS sınavı öncesinde yapılacak deneme sınavları, LGS kamplarımız, konu anlatımlarında ve soru çözümlerinde kullanılacak yöntem ve teknikler, öğrencilerimizin katettikleri yol hakkında geniş bilgilendirmeydi. Toplantı sonunda 2024 LGS sınavı öncesi yapılan tüm planlar görüşüldü, bazı planlar revize edildi.

Ekm

Hedef LGS Projesi Tanıtımı yapıldı. Son yapılan Akademik Kuruk Komisyon Toplantımızın ardından Hedef LGS Projesi kapsamında hazırlıklarımızı tamamladık. Rehberlik servisimiz tarafından gerçekleştirilen toplantıda özellikle zaman yönetimi ve soru çözme yöntemleri konusunda öğrencilerin bilinçlendirildiği ifade edildi.