Etiket Sonuçları: Şehit Bülent Yurtseven İHO

Nis

29 Nisan Pazartesi günü yapılacak hafızlık tescil programımıza davetlisiniz. Yedinci sınıf öğrencilerimizden M. Fatih Kaya tek oturuşta Kur'an tilavetini ezberden yapacaktır.

Ock

Okulumuzun değerli öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimizi bir üst noktaya taşıyacağına inandığımız kamp programımızın hazırlıklarını tamamladık. Şimdi daha çok çalışmanın, daha verimli çaışmanın zamanı.

Kas

Sakarya Hafız İHO olarak cumartesi günleri gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinlikler kapsamında bu haftasonu sinema etkinliğine katılan öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle beraber gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler okul içi ve okul dışı etkinlikler olarak yapılmaktadır. Ayda üç haftasonu okul içi spor ve kültürel etkinlikler; bir haftasonu ise okul dışı sosyal etkinlikler belirlenen plan çerçevesinde yapılacaktır.