İmam Hatip Okul Müdürleri Okulumuzda Toplandı!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi birimi Şube Müdürü Alican AKDOĞAN´ın koordinesinde okul müdürlerinin katılımıyla aynı il ve ilçedeki okullar arası iletişim ve iş birliğini geliştirmek, eğitiminde iyi örnekleri ve özgün projeleri paylaşmak amacıyla paylaşım değerlendirme toplantısı bu ay yaklaşık 65 imam hatip okulu müdürü ile okulumuz toplantı salonunda evsahipliğimizde gerçekleştirildi.

Toplantıda Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarının gene durum değerlendirmesi yapıldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak olan mesleki yarışmalar konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.Yarışmalar konusunda okullar arasında görev paylaşımı yapıldı. İmam hatip okullarının sorunları ve çözüm öenerilerinin de konuşulduğu toplantı yakşık üç saat devam etti. Şube müdürü Alican beyin KTS nin kullanımı ile ilgili sunumundan sonra toplantı sona erdi.

30-10-201730-10-201730-10-2017

Yayın: 30.10.2017 - Güncelleme: 02.05.2020 22:49 - Görüntülenme: 541