Kitap Dostlarımızla Okuyoruz!

Kişinin "okuma"yı öncelikle bir ihtiyaç olarak algılayıp anlaması, sonrasında ise bunun bir gereği olarak bu yönde adımlar atmasıyla düzenli okuma melekesi ortaya çıkar. Bu melekenin, sürekli ve düzenli biçimde sürdürülmesiyle "okuma kültürü" oluşur ve bu durum hayat boyu devam eder.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin, okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimimzin kültürel mirasını  değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren  ve yaygınlaştıran, geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline   getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlayan ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve mesleki gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla planlanan ´Dost kitaplar dost öğrenciler kitap okuma etkinliği´  7 kişi 7 ayda 7 kitap hedefi doğrultusunda gönüllü öğrencilerimizin katılımı ile 25 grup kurularak aktif bir şekilde devam etmektedir.

30-11-2017

Yayın: 30.11.2017 - Güncelleme: 24.09.2019 23:50 - Görüntülenme: 620