T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ERENLER - ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN İMAM HATİP ORTAOKULU

Küçük Hafızlar Ödüllendirildi!

Hafızlık derslerinde azimli bir gayretle şubat ayında derslerini eksiksiz ve tam olarak hocalarına dinleten öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şehit Bülent Yurtseven Hafız İmam Hatip Ortaokulunda şubat ayında derslerini gayretli çalışmaları neticesinde hafız hocalarına istikrarlı ve sağlam bir şekilde dinleten küçük hafız kız ve erkek öğrenciler okul idaresi tarafından ödllendirildi.

Öğrencileri ödüllendiren okul müdürü Recep ALMAZ "Aralık ayı ortalarında hafızlık çalışmalarına başlayan öğrencilerimizin çoğunluğu her gün hafız hocalarına 2 ve 3 sayfa ezber ders vermektedir. Öğrencilerimizin hepsi hafızlık çalışmalarında çaba sarfetmektedir.Bu öğrencilerimiz de şubat ayında arkadaşlarından biraz daha fazla gayret gösterip hafız hocalarına zaman zaman iki ders birden vererek üstün başarı sergilemişler biz de okul idaresi olarak öğrencilerimizi azimli çalışmaya teşvik etmek için ödüllendirmeyi uygun gördük. Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen başta hocalarına ve ailelerine teşekkür ediyorum.Bundan sonra da her ay hafızlık derslerinde üstün başarı ve gayret gösteren öğrenciler ödüllendirilecek."dedi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.03.2017 - Güncelleme: 24.09.2019 23:08 - Görüntülenme: 944
  Beğen | 1  kişi beğendi