Öğrencilerimizin

Öğrencilermizin insanlara hizmet edebilecekleri mesleklerini seçmelerine yardımcı olmak amacıyla sosyal etkinlikler kulübümüzün bu ay düzenlediği doktorluk mesleğinin tanıtıldığı söyleşiye Sakarya Ünevirsitesi Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yadr. Doç Dr. Bahri ELMAS katıldı.

28-10-201728-10-2017

Oldukça zevkli bir havada geçen söyleşiye öğrencilerimiz çok ilgi gösterdiler. Doktorluk mesleğinin zor ama bir  o kadar da zevkli olduğunu söyleyen Bahri ELMAS, öğrencilerimize doktorluk mesleğini tercih etmeleri halinde hasta bir insanın iyileşmesine vesile olmanın verdiği mutluluğunun tarifinin mümkün oladığını ancak yaşanabileceğini vurguladıktan onlara hafız doktor olmalarını tavsiye etti. Hafızlık yapmanın da zor olduğunu tahmin ettiğini söyleyen Bahri ELMA, sabır, Azimle bu işi de çok iyi bir başarabileceklerini söyleyerek çalışmaya devam etmelerini istedi.

Yayın: 28.10.2017 - Güncelleme: 02.05.2020 22:46 - Görüntülenme: 888