Ziyarette bereket vardır projemiz devam ediyor

Öğrencilerimizin harçlıklarını biriktirerek aldıkları kahvaltılık malzemelerle okul çevremizde bulunan ihtiyaç sahibi aileleri belediye ve muhtarlık işbirliği ile ziyaret edip hediyeleştikleri projemize devam ediyoruz.Bu hafta iki grup öğrencimiz okul çevremizde bulunan iki aileyi ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz ziyaret ettikleri ailelerle hoş sohbet gerçekleştirdi.

02-11-201702-11-2017

Öğrencilerimiz adına toplumsal duyarlılık açısından çok güzel farkındalığın oluştuğu bu ziyaretler faydalı olmaktadır. Öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerden hem ziyaret edilen aileler hem de öğrenci ve öğretmenlerimiz çok mutlu olmaktadır.Bundan sonra da İl Milli eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Eğitimde Fark Yaratanlar proje yarışmalarında 82 proje arasında 3. olan projemizin çalışmalarına her ay dört aileyi ziyaret ederek devam etmeyi planlıyoruz. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 02.11.2017 - Güncelleme: 02.05.2020 22:59 - Görüntülenme: 1264