Nis

Ücretsiz Online Değerlendirme Sınavına Okulistik öğrenci kaydını yapan tüm öğrenciler katılabilecektir.

* Öğrencilerin sınava daha kolay giriş yapabilmeleri için Okulistik sayfa güncellemesi yapacaktır.

* Sisteme kayıtlı öğretmenler sınava giren tüm öğrencilerini görüp takip edebilecektir.

İyi çalışmalar dilerim.

Nis

Uzaktan Eğitimde 8.sınıflar için Onlayn Deneme sınavıları..

Mrt

Eğitime ara verilmesi sonrasında Bakanlığımızın başlattığı "evden eğitim" uygulaması kapsamında uyum sınıfı öğrencilerine yönelik "Uyum için Türkçe" başlığıyla uzaktan eğitim ders videoları hazırlanmıştır. İlkokul, ortaokul ve lise seviyesi için ayrı ayrı hazırlanan ders videoları 30 Mart 2020, yani bugün, itibarıyla TRT-EBA TV İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarında saat 13.30-14.00 arasında yayınlanacaktır. Tekrarı ise saat 19.00-19.30 arsında olacaktır.

Şbt

sayın Velilerimiz 1. Dönemden itibaren yapılmış olan bazı deneme sınavlarının sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İnceliyebilirsiniz.

Şbt

GÜÇLÜ AKADEMİ-  GÜÇLÜ HAFIZLIK-  ÖNCÜ ŞAHSİYET- GÜÇLÜ GELECEK dusturunu ilke edindiğimiz  SAKARYA ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULU olarak bu sımsıcak yuvamızda Sakarya ve Türkiye´mizin geleceği adına gerçekten çok çok güzel işler yapılmaktadır.

Yeni Nesil hafızlık sistemi diye adlandırdığımız ve büyük ölçüde pansiyona ihtiyaç duymayan, çocuklarımızın aile sıcaklığından koparılmadan Milli eğitim çatısı altında uzman eğitimciler tarafından etkin akademik derslerle eş zamanlı Diyanet personelimiz tarafından verilen hafızlık  eğitimi proje okulumuz yeni gelecek öğrencilerine kapılarını açmaktadır.

İlk mezunlarından KARTAL AND.İHL ve BEYOĞLU AND İHL gibi proje okullarına öğrencilerini gönderen kurumumuz SAKARYA HAFIZ İHO hedeflerini her daim yüksekte tutmaktadır.

NOT: BAŞVIRULAR ÖĞRENCİLERİN KAYITLI  (4.SINIFI OKUDUĞU) OLDUĞU OKUL İDARELERİNE YAPILACAKTIR.

Kas

Sakarya Şehit Bülent Yurtseven Hafıziho  öğrencileimiz Mevlidi Nebi etkinliklerimz kapsamında Hz Muhammed SAV Efendimize en çok şalavatı şerifyi  kimler okyacak etkinliği düzenlediler. Bu bağlamda 5.sınıf öğrencilerimizin organize ettiği  salavatı şerife okuma etkinliğinde en çok Salavat okuyan öğrencilerimiz belirlenerek okul Müdür yrdımcımız Mustafa KESKİN tarafından ödüllendirildi.Ödül töreninde Efendimize olan sevgi ve hürmetin nasıl olması gerektiği konusundaki öğrenci çalışmaları,yazıları dile getiren öğrencilerimiz peygamberimize olan muhabbetlerini ifade ettiler.Bu etkinliği gerçekleştiren ve etkinliğe katılan öğrencilrimize  duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Ekm

SAKARYA/ ERENLER/ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN HAFIZLIK PROJE OKULU Giriş Çıkış DERS  Saatlerini gösterir. Haftanın  günlerine göre değişiklik vardır bilginize.