Ekm

5 c hafız hazırlık sınıfı olarak geri dönüşümle içinde kimyasal olmayan ve hafızayı kuvvetlendirme özelliği bulunan biberiye yağı ile oda kokusu yaptık

Kaliteli zaman geçirdik

Çalışma masalarimizi süslemis olacağız

biberiye kokusu ile zihnimizi zinde tutacağız

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Seçimli Genel Kurul Toplantısı bu gün gerçekleştirildi. Öğrencisi mezun olan önceki başkanımız sayın Mehmet Çatallar görevi görevi devretti. Okul müdürümüz Sayın Mustafa İNAN Bey başkana çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ekm

Hedef LGS 2023-2024 çalışma panoları öğrencilerimiz için yoğun ilgi odağı oldu.

Ekm

Hedef LGS Projesi Tanıtımı yapıldı. Son yapılan Akademik Kuruk Komisyon Toplantımızın ardından Hedef LGS Projesi kapsamında hazırlıklarımızı tamamladık. Rehberlik servisimiz tarafından gerçekleştirilen toplantıda özellikle zaman yönetimi ve soru çözme yöntemleri konusunda öğrencilerin bilinçlendirildiği ifade edildi.

Ekm

ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN İMAMA HATİP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTISI 14/10/2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:30 OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Ekm

Akademik komisyon toplantısında karara bağlanan Şehit Bülent Yurtseven Hafız İHO 2023-2024 Akademik Yıllık Çalışma Takvimimiz yayınlanmıştır.

Ekm

sınav iki oturum halinde gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mustafa İNAN Beyin Başkanlığında Akademik komisyon başkanımız Çağlayan YEŞİLOT Beyin koordinatörlüğünde  2023-2024 Hedef LGS çalışma sıtratejik toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

Hicri 1452.yılı Mevlidi Nebi, Hz. Muhammed SAV anma ve anlama haftası etkinliğimizde peygamberimizin dünyaya teşriflerini idrak çerçevesinde öğrencilerimize çeşitli programlar düzenledik. Bu kapsamda Sakarya İl Müftü yardımcımız Sayın Ravza CİHAN Hanımefendi ,Erenler İlçe Müftüsü Sayın Ahmet KOÇ Bey ve Erenler Şube Müdürü Ahmet ŞAHİN Bey okulumuza teşrif ettiler. Müftü beyin öğrencilerimize hitabının ardından sinevizyon gösterisi ve yemek ikramı gerçekleştirildi.

Eyl

Öğrencilerimizle bu gün Kocaeli İl Müftülüğü, ne hafızlık belgesi sınavına gittik. Öğrencilerimize muvaffakiyetler dileriz.

Eyl

Okul müdürümüz Mustafa İNAN Bey, SİMDER başkanımız Yahya BAKIR Bey ve Kur'an kursu yöneticimiz Ömer KURU Bey'in hitaplarıyla 2023-2024 Eğitim ve öğretim dönemine dinamik bir şekilde başladık  hayırlısıyla. Tüm öğrenci ,hoca ve öğretmenlerimize, sağlık ,başarı ve mutluluklar velilerimize de kolaylıklar dileriz.

Tem

8. Sınıflarımızın LGS tercihleri için yapılan yönlendirme rehberliği toplantılarına hızla devam etmekteyiz. Tercih konusu ayrıntılı bir şekilde rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize açıklanmaktadır. Bu kapsamda okul  psikolojik danışmanımız Salih YILMAZ Bey'in koordinatörlüğünde Rehberlik servisimizin organizasyonuyla gerçekleşen  8. Sınıflarımızın LGS tercihleri için yapılan yönlendirme rehberliği toplantısına geçen hafta İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Lisesi okul müdürü ve müdür yardımcısını misafir ettik. Davetimiz üzerine Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Lisesi'ni öğrencilerimize tanıttılar. Bir çok alanda kaliteli programı olan okulun durumu öğrencilerimizin oldukça beğenisini topladı.

Haz

Sekizinci sınıf kız öğrencilerimizin yıl sonu Teknoloji ve Tasarım Şenliğinden kareler. Sene boyunca büyük emek gösteren değerli öğrencilerimiz finali güzel bir sergi ile yaptı. Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Abdul Samet DOĞRUL adına emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi sene sonu karne sevinci görülmeğe değerdi.