Ekm

2017/2018 eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurulu toplantısını 25.10.2017 çarşamba günü saat:17:00 de okulumuz konferans salonunda yaptık.

Ekm

Sosyal Etkinlikler Kulübümüzün planladığı takvime göre mesleğinde başarılı öğrencilerimize örnek olabilecek hafız bir meslek sahibi örnek şahsiyetleri öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda konuğumuz olan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli dedesinin babasının kendisinin ve oğlunun hafız olması bu vesile ile hafızlık geleneğini ailece nesilden nesile aktarmaları önemli bir unsur.

Ekm

Öğrencilermizin insanlara hizmet edebilecekleri mesleklerini seçmelerine yardımcı olmak amacıyla sosyal etkinlikler kulübümüzün bu ay düzenlediği doktorluk mesleğinin tanıtıldığı söyleşiye Sakarya Ünevirsitesi Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yadr. Doç Dr. Bahri ELMAS katıldı.

Ekm

Şehrimizin hayırsever işadamlarından Halit Evinin davetiyle Sakaryasporun Rüstemlerdeki kampını ziyaret eden öğrencilerimiz futbolcular ve yöneticilerle beraber burada cuma namazı kılıp tanıştılar.

Ekm

15 Ekim 2017 Pazar günü Dursun Fakih, Ertuğrul Gazi Türbesi, Kuyulu Mescid, Şeyh Edebali Örenyeri ve Gölpark ziyaret edilmiş olup Okul Müdürü Recep ALMAZ, Din Kültürü Öğretmeni Mustafa İNAN, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Çağlayan YEŞİLOT, 6. ve 7. sınıf öğrencilerinden 37 öğrenci katılmıştır.

Haz

Şehit Bülent Yurtseven Hafız İHO hafızlık yarışması düzenledi. Okul içinde jüri heyeti önünde yapılan elemeler neticesinde "Hafızlık Yarışması" finaline katılan 6 erkek ve 6 kız öğrenci muhteşem kıraatleriyle dinleyenlerin beğenisini kazandı. Yoğun proramına rağmen programa katılan  il Milli Eğitim müdiremiz Pervin TÖRE de şehit ailesiyle yakın ilgilendi ve kendilerine sakaryaya gelmelerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Veli, öğrenci, öğretmen, ve hocaların yoğun ilgi gösterdiği programa ,  okula  ismi verilen Şehit Bülent Yurtseven'in ailesi de Ankara'dan teşrif ettiler.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin ortaklaşa görev yaptığı hafızlık projesinde okul idarecileri ve personelin katılımıyla okulumuz bahçesinde yılsonu yemeği verilmiştir. Başta okul müdürümüz Recep ALMAZ olmak üzere organizasyona emek veren herkese teşekkür ederiz.

May

Sakarya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli "Afete Hazır Türkiye" projesi kapsamında öğrencilerimize "Temel Afet Bilinci" eğitimi verdiler.

Mrt

Hafızlık derslerinde azimli bir gayretle şubat ayında derslerini eksiksiz ve tam olarak hocalarına dinleten öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Kas

Sakarya Hafız İHO olarak cumartesi günleri gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinlikler kapsamında bu haftasonu sinema etkinliğine katılan öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle beraber gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler okul içi ve okul dışı etkinlikler olarak yapılmaktadır. Ayda üç haftasonu okul içi spor ve kültürel etkinlikler; bir haftasonu ise okul dışı sosyal etkinlikler belirlenen plan çerçevesinde yapılacaktır.

Kas

Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulu (Hafızlık Proje Okulu) 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında yeni binasında hizmete girmiştir.