Ara

Hafızlığa başlama Komisyonundan kareler.

Ara

Çocuklarımızın iyilikleri Gana da meyve verdi. Hamdolsun. Emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun

Ara

Genç Seda Mûsikî yarışmasında öğrenciler imiz  il 3.sü olmuşlardır.Bilginize..

Öğrencilerimizi ve onları can hıraş bir şekilde çalıştıran Bahadır PANCAR beyi kutluyoruz.

Ara

Sportif etkinlikler kapsamında düzenlediğimiz ve öğrencilerimizin dinlenme ve eğlenme ,rahatlama ,sağlıklı yaşam ihtiyaçlarına katkı sunmak ve okula olan bağlılıklarını daimi kılmak üzere sosyal kültürel aktivitelere daima her daim önem vermekteyiz. Bu bağlamda gerçekleştirilen 6.sınıfların turnuva maçları sonuçlandı    6 /D sınıfı öğrencilerimiz zorlu rakiplerini eleyerek kupayı kupayı kazandı . Eğitici Hafızlık Hocalrı Nurullah PARLAK beyi ve  öğrencilerimizi Tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz 7-F sınıf öğrencisi Şimal KORKMAZ "Genç Nida Hafızlık Yarışması" Sakarya İl Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz. Başta hafızlık hocası İlknur BEĞEN olmak üzere emeği geçenlerden Allah (c.c.) razı olsun.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavlarında derece yapan erkek öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Ara

Şehit Bülent Yurtseven Hafızlık Proje Okulu öğrencileri ve bazı velilerimizin katılımıyla Ulu Şehir Bursa gezisi düzenledik. 230 öğrenci ve velinin katılımıyla Bursa´da tarihi ve kültürel mekanların yanısıra Bilim Teknoloji Müzesi ziyaretlerimizi de gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 7-D sınıfı öğrencilerinden Mağfireh SAFİTÜRK ve Betül Berra İNCEGELİŞ isimli öğrencilerimiz birer gün arayla hafızlıklarını bitirmişlerdir. Rabbim hocalarından, ailelerinden ve emeği geçenlerden razı olsun. Temennimiz Kur´an´ın lafzını ezberleyen öğrencimizin manasıyla buluşan, onu içselleştiren bir Kur´an aşığı olmalarıdır. Darısı yılmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan hak kelamını ezberleyen diğer öğrencilerimize...

Ara

Kutlu Nebinin Doğumu vesilesiyle yaptığımız program öğrencilerimizin heyecanı ve katkısıyla, çok güzel oldu. Bizi kırmayıp hoş sohbetiyle bizleri ve öğrencilerimizi motive eden Yusuf İNCEGELİŞ Hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine yardıma kaldıkları yerden devam ediyor.

DKAB Öğretmenimizin katılımıyla gerçekleşen aile ev ziyaretinde bu faliyet gerçekleşmiştir.Öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ederiz.