May

Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin ortaklaşa görev yaptığı hafızlık projesinde okul idarecileri ve personelin katılımıyla okulumuz bahçesinde yılsonu yemeği verilmiştir. Başta okul müdürümüz Recep ALMAZ olmak üzere organizasyona emek veren herkese teşekkür ederiz.

May

Sakarya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli "Afete Hazır Türkiye" projesi kapsamında öğrencilerimize "Temel Afet Bilinci" eğitimi verdiler.

Mrt

Hafızlık derslerinde azimli bir gayretle şubat ayında derslerini eksiksiz ve tam olarak hocalarına dinleten öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Kas

Sakarya Hafız İHO olarak cumartesi günleri gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinlikler kapsamında bu haftasonu sinema etkinliğine katılan öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle beraber gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler okul içi ve okul dışı etkinlikler olarak yapılmaktadır. Ayda üç haftasonu okul içi spor ve kültürel etkinlikler; bir haftasonu ise okul dışı sosyal etkinlikler belirlenen plan çerçevesinde yapılacaktır.