Kas

Hafızlık projenin yürütücüleri olan okul idaresi, DİB hocaları ve öğretmenler olarak ekip ruhunun göstergesi olan etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

Örgün eğitimlr birlikte Hafızlık uygulamasının da gerçekleştirildiği okulumuzda öğrencilerimiz aynı zamanda müezzinlik ve ezan okuma pratiklerini de gerçekleştirmektedirler....

Ekm

Kütüphanemiz ders içi-dışı zamamlarda aktif bir şekilde öğrencilerimizin hizmetindedir.

Ekm

Öğrencilerimiz fen bilimleri ile ilgili kazanımları fen laboratuvarımızdan uygulamalı olarak öğrenmektedir.

Ekm

Öğrencilerimizle sinema etkinliğinde Ayla filmini izledik. Öğrencilerimiz yoğun okul temposunda teneffüs imkanı buldular.

May

2018/2019 eğitim öğretim yılında hafızlık proje okulu olan Şehit Bülent Yurtseven Hafız İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim görecek olan hafız adayı öğrencilerin yaz kurslarına başlamalarına yönelik mülakatlar 26-28 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Mülakatlara 182 kız 184 erkek öğrenci olmak üzre toplam 366 öğrenci yapılan yazılı sınav neticesinde girmeye hak hazanmıştı. Yapılan mülakatlar neticesinde de 80 kız ve 80 erkek öğrenci olmak üzere toplam 160 öğrenci yaklaşık 8 hafta devam edecek yaz kurslarına katılacak. Yaz kursları ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmek üzere Şehit Bülent Yurtseven Hafız İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda bir toplantı yapılacak. MÜLAKAT SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ WEB SAYFASINI ZİYARET EDİNİZ!

Şbt

Okul yöneticileri ve öğretmenleri; öğrenci ve ailelerinin sosyo-ekonomik yapıları, eğitim düzeyleri vb. konularda daha yakından tanımak  birlik ve beraberliği artırmak için aile ziyaretleri yapıldı.Öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlimizin başarılı okullarından Hafızlık proje okulu Şehit Bülent Yurtseven Hafız imam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden dünyaca ünlü sporcu Kenan SOFUOĞLU, öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.

Programının çok yoğun olmasına rağmen hafızlık proje okulunu ziyaret programına aldığını ifade eden K.SOFUOĞLU "sizi ziyaret etmemin en önemli sebebi sizin başkalarından daha çok Kur'an-ı Kerim le meşgul olmanızdır." Dedi. Vefat eden abisinin de hafız olduğunu hafızlık yaparken gösterdiği çalışma azmini hiç unutmadığını söyledi.

Ara

İlk olarak  Erenler İlçesinde yapılan "Genç Sadâ" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma il finali yarışmasında Mustafa Ensar KAHRAMAN adlı öğrencisiyle imam hatip ortaokulları arasında il birincisi olan Şehit Bülent Yurtseven Hafız İmam Hatip Ortaokulu, ikinci yarışmanın yapıldığı Arifiye İlçesinde "Genç Bilâller" Ezan Okuma İl finalinde Bedirhan Buğra KOÇAK adlı öğrencisiyle katıldı ve yine birinciliği kimseye kaptırmadı. "Kur'an'ın Genç Muhafızları" Hafızlık, il finali yarışmalarının da yapıldığı aynı programda Emirhan SEVER adlı hafız öğrencisiyle il ikincisi olan hafızlık okulu böylece Sakarya geneli il finali yarışmalarında iki birincilik, bir ikincilik kazanarak bu alanda İmam hatip ortaokulları arasında liderliği göğüsledi.

Ara

Mesleki Uygulama Esasları"nda olduğu gibi; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin imam hatiplik, müezzinlik, vaizlik ve Kur'an kursu öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla planlandı ve uygulanmaya başlandı.

Ara

Okulumuzda çağdaş ve geleneksel görsel sanatlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Ayrıca musiki koroları oluşturularak her hafta cumartesi günleri musiki hocaları tarafından musiki kursları düzenlenirken türkçe öğretmenleri tarafından şiir tiyatro sunuculuk hitabet kursları da düzenleniyor.

Ara

Okul idarecilerimiz tarafından; eğitim yönetimi-yönetişim kalite geliştirme, liderlik ve takım ruhu oluşturma konularında okul öğretmenlerimize seminer verildi.

Ara

Bayan Kur´an Kursu Öğretici hocalarımızın yardım ve desteğiyle kız öğrencilerimizin "Mevlid-i Nebi" konulu sınıf pano çalışmaları. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.